Карпатський чай плодово-ягідний 150 грам
вверхвниз
Карпатський плодово-ягідний чай
Чудовий вітамінний засіб для підняття імунітету в осінньо-весняний період.
Приготування: на 3 столові ложки чаю залити 1 літр окропу.Можна прокип'ятити 2-3 хвилини і настоювати 15-20 хвилин. Пити по бажанню з медом, кленовим сиропом або так, як подобається Вам та Вашим друзям.
Увага!!!Ягоди можна заварювати до 3-4 разів.
Протипоказань немає.
Склад:
- аронія
- глід
- горобина
- шипшина
- яблуко
- ялівець
Ми завжди раді оптовим покупцям!
Оптова ціна дійсна при замовленні від 50шт в асортименті (різних видів чаю).
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 40 ₴/упаковка